Onze lessen:

Bij Queen’s bieden we een uitgebreide variatie aan lessen welke u kunt volgen, of u nu op zoek bent naar een inspannende workout in de buitenlucht zoals bootcamp of een workout ter versteviging van uw buik- en rugspieren zoals onze pilateslessen, bij Queen’s bent u op het juiste adres. Hieronder vindt u een overzicht van de lessen die wij op dit moment bieden.

Total body workout

Korte warming up op muziek + spierverstevigende oefeningen

Deze les is geschikt voor alle dames die de spieren van haar hele lichaam willen verstevigen. Door bij de verschillende oefeningen gebruik te maken van onder andere gewichtjes en elastieken banden kan iedereen haar eigen niveau bepalen.

Gladiator workout

30 minuten high intensity training

Een functionele high intensity training in de zaal waarbij je een half uur cardio, core, snelheid en kracht traint zonder materiaal. Tijdens de les zullen er verschillende intensiteitsalternatieven worden gegeven. De gladiator workout is een maand lang hetzelfde zodat je de oefeningen kunt opbouwen. 

Power workout

Korte warming-up en spierverstevigende oefeningen met halterstang, cooling down

Een les waar beginners en gevorderden samen werken aan spierversteviging van het gehele lichaam. Met behulp van een halterstang en gewichtjes worden een uur lang alle spieren van het lichaam getraind. Het programma is een aantal weken (8 a 10) hetzelfde waardoor spieren worden opgebouwd.

Combistep

Half uur warming-up & conditie met de step + spierverstevigende oefeningen, cooling down

Een les met veel variatie! Deze combinatieles bevat een conditioneel gedeelte met aerobics en steps. De spierverstevigende oefeningen zijn zeer afwisselend, waarbij gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld gewichtjes en elastieken. Het stepgedeelte wordt redelijk eenvoudig gehouden zodat deze les tevens een goede opstaples is naar gevorderde steplessen.

Step

Een uur conditie met de step, cooling down

De Steptraining met de STEP (Step Training Exercise Platform) is een les waarbij gevorderde combinaties van pasjes gebruikt worden en de intensiteit hoog is. Heupen, bovenbenen en billen worden getraind terwijl de conditie sterk wordt verbeterd.

Pilates

Verstevigen van het hele lichaam

Pilates is geschikt voor iedereen! Het is een body & mind bewegingsvorm, een training voor het hele lichaam waarbij kracht, lenigheid en stabiliteit aan bod komen. Door middel van eenvoudige (met name grond-) oefeningen en beheerste bewegingen worden armen, benen, buik, billen en vooral rugspieren getraind. Ademhalingsinstructies zijn een belangrijk onderdeel van deze les.

Spinning

45 minuten conditietraining op spinfiets

Tijdens de spinningles wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening. De oefeningen bestaan uit onder andere een (staande of zittende) vlakke weg, een (staande of zittende) heuvel en sprints (of combinaties daarvan). Omdat er veel verschillende ritmes in een spinningles  gebruikt worden en door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren. De weerstand kan per individu verschillend afgesteld worden, u bepaalt zelf de zwaarte van de training.

Synergy 360

30 minuten small group circuittraining inclusief warming up en cooling down

De oefeningen die tijdens deze training worden uitgevoerd duren 1 minuut en zijn de hele maand hetzelfde zodat de spieren en conditie opgebouwd worden. Het zijn functionele oefeningen met een hoge funfactor! In een half uur train je je hele lichaam met oa kettlebells, sandbags, een bokszak een battlerope ect.

Bootcamp/circuitraining (tijdelijk niet op het rooster)

Gevarieerde training in de buitenlucht

Een bootcamptraining bestaat oa uit conditie en krachtoefdeningen met eigen lichaamsgewicht in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen of wind! Door gebruik te maken van bankjes, traptreden, stoepen ect. wordt de volledige omgeving benut. De ideale workout om je sterk, strak en energiek te laten voelen!