Sportmassage

MVG Sportmassage bij Queen’s

Bij Queen’s heb je ook de mogelijkheid om na(ast) je workout een welverdiende massage te boeken. Kies jij voor een heerlijke ontspannende massage? Of gaat je voorkeur uit naar een stevigere sportmassage of therapeutische bindweefselmassage?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Loop gerust even binnen, als de deur boven geopend is.

Ik ben er wekelijks op woensdag en donderdag. En in de roerige decembermaand extra op vrijdag en zaterdag. Of boek direct een afspraak via WhatsApp 06-30045339 of mail marjan@mvgsport.nl: er ligt in december een leuk welkomstkadootje onder de kerstboom.

De tarieven en mogelijkheden

30 minuten € 33,00
gedeeltelijke massage rug of benen

45 minuten € 43,50
gedeeltelijke massage met uitbreiding

60 minuten € 52,50
gehele massage benen, rug, nek en schouders of combinatie bindweefsel en ontspanning rug, nek en schouders

75 minuten € 62,00
gehele massage de luxe

90 minuten € 71,50
heerlijk ontspannen, een combinatie van bindweefsel-, sport- en ontspanningsmassage voor benen, rug en armen

Bovengenoemd zijn voorbeelden. We bepalen tijdens jouw afspraak samen waar je voorkeur naar uitgaat. Combinaties van sport-, bindweefsel- of ontspanningsmassage zijn ook mogelijk.
Wil je regelmatig een massage boeken? Kies dan een 11 massages-kaart en betaal maar 10 massages.

Openingstijden

Woensdag & donderdag
10.30 – 18.00 uur

Vrijdag & zaterdag
13.00 – 18.00 uur alleen in december

Afspraak maken of vragen?

Neem gerust contact met me op via WhatsApp 06-30045339 of mail marjan@mvgsport.nl.

Kun je onverhoopt niet? Annuleer je afspraak liefst zsm en uiterlijk 48 uur voor aanvang, hierna worden kosten in rekening gebracht. Via WhatsApp 06-30045339 of mail marjan@mvgsport.nl.

Wie is MVG Sport nou eigenlijk?
Dat ben ik, Marjan van Galen. Komend jaar vier ik mijn 10-jarige jubileum als masseur. En wat is er nou mooier dan dat te bekronen met een mooie nieuwe massageruimte binnen de gezelligste sportschool van Delft?

Tien jaar geleden volgde ik de opleiding tot sportmasseur. Dat was pas het begin: opleidingen medical taping, stoelmassage, zwangerschapsmassage, bindweefselmassage, myo fascia release, cupping en blessurepreventie volgden. Daarnaast volgde ik cursussen tot hardlooptrainer, zwem-, triathlon- en outdoor trainer en NASM personal trainer; dus ik weet wat jou beweegt.

Zelf blijf ik ook graag in beweging, dus wellicht kom je me in de zaal of in de fitness tegen. Of zwemmend, fietsend of lopend in de Delftse Hout. Want MVG Sport massage is uiteraard ook toegankelijk voor niet Queen’s-leden en heren.

Graag tot ziens!