MVG Sportmassage bij Queen’s

MVG Sportmassage bij Queen''s

Bij Queen’s heb je ook de mogelijkheid om na(aast) je workout een welverdiende massage te boeken. Kies jij voor een heerlijke ontspannende massage of gaat je voorkeur uit naar een stevigere sportmassage of therapeutische bindweefselmassage? 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan gerust even kijken: ik ben er wekelijks op woensdag en donderdag van 10.30 tot 17.30 uur. En in de roerige decembermaand extra op vrijdag en zaterdagmiddag. Of boek direct een afspraak via WhatsApp of telefonisch via 06-30045339: er ligt in december een leuke attentie voor je klaar als welkomstkadootje. 

Wie is MVG Sport nou eigenlijk?

Dat ben ik, Marjan van Galen. Komend jaar vier ik mijn 10-jarige jubileum als masseur. En wat is er nou mooier dan dat te bekronen met een mooie nieuwe massageruimte binnen de gezelligste sportschool van Delft? 

10 jaar geleden volgde ik de opleiding tot sportmasseur. Dat was pas het begin: opleidingen medical taping, stoelmassage, zwangerschapsmassage, bindweefselmassage, myo fascia release, cupping en blessurepreventie volgden. Daarnaast volgde ik cursussen tot hardlooptrainer, zwem-, triathlon- en outdoor trainer en NASM personal trainer, dus ik weet wat jou beweegt.

Zelf blijf ik ook graag in beweging, dus kom je me vast in de zaal of in de fitness tegen. Of zwemmend, fietsend of lopend in de Delftse Hout. Want MVG Sport massage is uiteraard ook toegankelijk voor niet Queen’s-leden en heren.

Reacties zijn gesloten.