The Best You Personal Training & Lifestyle

Actief en in beweging, uitdaging en grenzen opzoeken. Dit omschrijft grotendeels wie ik ben. Ik ben Geertrui, gecertificeerd Personal Trainer (NASM-CPT), en met The Best You Personal Training & Lifestyle bied ik vanaf heden Personal Training aan bij Damessportschool Queens!


Beweging en sport is altijd mijn rode draad geweest, en is het nog steeds. Waarbij mijn hart voor hardlopen nog wel het snelst gaat slaan. Om fit te blijven, mijn energielevel hoog te houden; niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Een actieve levensstijl is voor mij dan ook een manier van leven die de fysieke en mentale gezondheid bevordert.


Deze passie voor sport, bewegen en een gezonde, energieke levensstijl vertaalt zich in The Best You. Ik begeleid mensen graag naar hún fitte levensstijl, lekker in je vel zitten. En samen méér bereiken dan je voor mogelijk achtte: de beste versie van jezelf. Als Personal Trainer streef ik ernaar om mijn passie en kennis over te brengen, anderen te inspireren en hen te begeleiden naar een gezondere en sterkere versie van henzelf.

Wat je drijfveer of doel ook is, of in welke levensfase je jezelf ook bevindt. Samen kunnen we jouw stip op de horizon bereiken.

Bent u geïnteresseerd? Dan nodig ik u vriendelijk uit om een e-mail te sturen naar geertrui@thebestyou.nl. Ik sta klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over mijn diensten. Alvast bedankt voor uw interesse!

Reacties zijn gesloten.