Eindelijk goed nieuws, tot snel!

Wij hebben eindelijk goed nieuws! De aangekondigde versoepelingen gaan vanaf as woensdag(18 mei 2021) in wat betekent dat wij jullie de volgende mogelijkheden kunnen bieden:

 • Buitenlessen
  Jullie kunnen deelnemen aan een buitenles. In de ochtenden blijven dit de bootcamp/circuitlessen (dit ivm eventuele geluidsoverlast voor Ampelmann) maar ’s avonds zullen wij buiten ook andere lessen aanbieden zoals Total Body Workout, Power Workout en (combi) Step lessen (zie het rooster in de app)! Er zijn 10 plekken per les. Mocht het regenen zal de les worden aangepast en onder de Van Reineveldtbrug plaatsvinden. 
 • Fitnessen
  Jullie kunnen weer gebruik maken van de fitnessruimte. Maximaal 4 personen per 45 minuten zodat de 1,5 meter in acht kan worden gehouden (houd rekening met de andere sporters!) en vooraf reserveren via de app. Wij vragen jullie direct na gebruik van een fitnesstoestel deze schoon te maken. Wij doen dit ook nog bij iedere wissel!
 • Spinning
  Jullie kunnen zelf een spinningles doen waar wij jullie uiteraard bij zullen helpen! Wij hebben namelijk in Spotify een aantal lessen voor jullie dmv een podcast klaargezet zodat wij jullie door de les heen begeleiden; je ziet ons niet maar hoort ons wel! Wij leggen jullie voordat je gaat beginnen uit hoe het werkt! Reserveer jouw fiets via de app en maak jouw fiets schoon na gebruik. Wij zullen dit ook regelmatig tussendoor doen!
 • Reserveer een vak in de zaal
  Als er geen onlineles wordt opgenomen (alleen in de ochtend) mogen jullie ook altijd gebruik maken van de grote zaal evenals van alle materialen die daar in de vakken liggen. Reserveer ‘een vak in de zaal’ en maak de spullen die je gebruikt hebt na afloop schoon.
 • Online lessen
  Ook online blijven we actief. Iedere ochtend zullen wij een online-les geven die je via Facebook van Queen’s mee kunt doen of achteraf via de app kunt bekijken. Het rooster voor deze onlinelessen is:

Maandag-,woensdag- en vrijdagochtend    09.30 uur      Total Body Workout

Dinsdag-en donderdagochtend              10.30 uur       Pilates

Op deze manier lijkt er voor iedereen een passende oplossing! Er zit geen limiet meer aan het aantal lessen dat je kunt reserveren; we gaan ervan uit dat het aanbod groot genoeg is. Voor de lessen of voor individueel sporten betaal je, zolang de abonnementen stop staan, € 5,-. Je mag altijd lessen en/of individueel sporten combineren zonder daar extra voor te betalen!

Hoe blijven we corona-proof? Zo!

 • Neem een handdoek, iets te drinken en een matje (als je deze hebt) mee.
 • Zorg dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent. Voor de buitenlessen verzamelen we voor de deur.
 • Kom niet als je COVID gerelateerde klachten hebt.
 • Ga thuis naar het toilet.
 • Houd zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand.
 • Binnen is een mondkapje verplicht maar deze mag af tijdens het sporten.

Incassostop/donatie

Aangezien erbinnen nog steeds geen groepslessen mogen worden gegeven staan de abonnementen nog stop en hebben wij de afgelopen maanden ook niet geïncasseerd. Wij zijn jullie erg dankbaar voor de donaties die wij van jullie hebben mogen ontvangen.Wanneer jullie een bijdrage (in de vorm van een donatie) zouden willen geven voor de onlinelessen (als jullie daarvan gebruik maken uiteraard!) dan kan dit naar Sportschool Queens B.V. NL10RABO 0117 5724 11 ovv ‘donatie’ of ‘gift’.

Tot snel!

Het Queen’s-team.

Reacties zijn gesloten.