Hele fijne feestdagen & hoe blijf je fit tijdens deze lockdown!

Helaas….sinds 15 december hebben wij onze deuren weer moeten sluiten tot in ieder geval 19 januari. Natuurlijk balen wij hier enorm van en gaan wij er alles aan doen om jullie fit te houden!

En wij houden jullie via onze app (kopje home) op de hoogte van de ontwikkelingen.

Blijf lekker bewegen

Helaas geen sportieve uitlaatklep bij Queen’s op dit moment, maar… in beweging blijven is belangrijk, zeker tijdens deze lockdown. Wij helpen je erbij, op elk door jou gewenst moment.

  • Online lessen via Facebook
    Iedere ochtend en avond bieden wij een live les aan die je via onze facebookpagina mee kunt doen. Wij houden daarbij zoveel mogelijk het rooster aan dat we de afgelopen tijd in de sportschool hebben gedraaid.
  • Lessen beschikbaar via de app
    Uiteraard zetten we de lessen ook weer in deze app (kopje training-algemeen/ livelessen/ pilates) zodat je ze ook op een later tijdsstip kan doen.

Dus ga naar onze facebookpagina of de app, zoek een goeie plek op in jouw huis waar je kunt bewegen en blijf actief!

After-kerst-workout

Zondag 27 december as zullen wij via ZOOM een anderhalf uur durende after-kerst-workout geven om de al die heerlijke kerstmaaltijden er weer een beetje af te sporten! Aanmelden vooraf is niet nodig, het enige wat je nodig hebt is de link. Wij zullen de link voor deze workout deze week in de app zetten! Dus hou de zondag vanaf 11 uur vrij en zorg dat jouw favoriete sportoutfit klaarligt!

Jullie abonnementen

De maand januari zullen wij niet incasseren. De kwartaalabonnementen en de strippenkaarten zullen wij met 1 maand verlengen.

Fijne feestdagen!

Tot slot wensen wij jullie allemaal fijne feestdagen! Hopelijk kunnen jullie ondanks de maatregelen toch de kerstdagen vieren met jullie dierbaren en wordt 2021 een mooi, gezond en sportief jaar!

Reacties zijn gesloten.