Jouw sportieve Queen’s update

Wat een super nieuws kregen wij gisteren in de persconferentie! Na anderhalf jaar mogen we weer terug naar (bijna) normaal! De 1,5 meter regel gaat eraf en dat was het laatste waarop wij zaten te wachten!


Wat betekent dat voor jouw faciliteiten bij Queen’s?

Per 25 september 2021

·Kleedkamer, douches en sauna gaan weer open! Neem dus je pasje weer mee zodat je een sleutel van een kastje kunt krijgen!

·De voordeur is weer in- en uitgang, jullie hoeven dus niet meer buiten te wachten!

·De fitnessruimte is weer vrij te gebruiken, je hoeft hiervoor dus niet meer te reserveren. Houd er alleen wel rekening mee dat als er een Synergy les is je geen gebruik kunt maken van het achterste gedeelte en de materialen die daar liggen.

·De bar is weer open!!! Jullie kunnen dus lekker een kopje koffie komen drinken na de les (of ervoor natuurlijk)

Per 1 oktober 2021

·De reserveringsapp blijft maar met meer plekken in de lessen
Omdat wij nog even tijd nodig hebben om het rooster aan te passen zullen wij per 1 oktober het maximaal aantal deelnemers voor de zaallessen naar 25 verhogen en voor de spinninglessen naar 17. Wel blijven we voor de lessen de reserveringsapp gebruiken zodat wij weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten! Wij vragen jullie je dus ook nog steeds af te melden als je niet kunt komen!

·Terug van weggeweest
De Synergy lessen en de kickboksles komen weer op het rooster! Hou dus de planner in de app in de gaten voor de roosterwijzigingen!

Wij verwachten jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd maar mochten jullie nog vragen hebben mail ons dan gerust!

Tot ziens bij Queen’s!

Reacties zijn gesloten.