Nieuwe coronamaatregelen

Zoals vanavond tijdens de persconferentie bekend is gemaakt moeten ook wij vanaf aanstaande zaterdag, 6 november, jullie QR code scannen bij binnenkomst (geldt voor iedereen boven de18 jaar).

Wat betekent dit voor sporten bij Queens

Dit betekent dat als je geen geldige QR code kunt laten zien wij jullie helaas niet binnen kunnen laten, wij volgen hierin de regels en maken daarin geen uitzonderingen. Dus zorg ervoor dat je jouw telefoon met de app of het coronatoegangsbewijs op papier bij je hebt.

Het coronabeleid zorgt voor veel discussie tussen diegene die ervoor hebben gekozen om zich te wel te laten vaccineren en diegene die dit niet hebben gedaan. Wij merken dit ook binnen de sportschool en beseffen ons dat we niet voor iedereen de beste keuze kunnen maken. Wij vinden het heel vervelend dat hierdoor een aantal van jullie niet kan sporten maar wij kiezen ervoor om de maatregelen van de overheid op te volgen zoals wij dat tot nu toe hebben gedaan om rust en duidelijkheid te creëren. Wij hopen op jullie begrip voor deze lastige situatie.

Geen mondkapjes

Omdat je alleen met een coronatoegangsbewijs naar binnen mag is een mondkapje niet verplicht.

Wij gaan op dit moment nog geen aanpassingen doen in de capaciteit van de lessen maar vragen jullie rekening met elkaar te houden en niet naar de sportschool te komen bij klachten,

Via facebook kun je ook nog thuis meedoen met onze lessen; live woensdag om 18 uur een pilatesles en vrijdag om 9.30 uur een total body workout! Je kunt dit natuurlijk ook altijd op een ander tijdstip doen wanneer het jou uitkomt en er staan nog een heleboellessen in de app!

Als je door deze nieuwe maatregelen niet naar de sportschool kan of wil komen vragen wij je een mail te sturen naar info@queensdelft.nl.

Reacties zijn gesloten.