Update en paasworkout via Zoom

Wij hopen dat jullie het allemaal nog een beetje volhouden en deze dagen kunnen genieten van het mooie weer! Helaas mogen we nog steeds niet open maar wij zijn blij om te zien en te horen dat jullie de buitentrainingen fijn vinden! Hierbij nog een paar punten om ervoor te zorgen dat dit goed loopt.

Reserveren, annuleren en wachtlijstplekken

 • Als je een buitentraining mee wil doen kun je 7 dagen vooruit reserveren, maximaal 2x per week. Ook een wachtlijstplek is een reserveering.
 • Als je wil annuleren kan dat tot 4 uur voor aanvang van de training via de app. Mocht je onverhoopt moeten annuleren na die tijd verzoeken wij jullie ons een mail te sturen zodat wij misschien nog iemand die op de wachtlijst staat blij kunnen maken.
 • Zet jezelf altijd op de wachtlijst (voor bijna iedere training meldt zich wel iemand af) en houd je email of de app (kopje ‘me’) in de gaten of jij bent doorgeschoven.
 • Er zijn 4 wachtlijstplekken dus als je dit ziet staan en je zet jezelf op de wachtlijst betekent het dat jij de eerste bent die doorschuift.
 • Bij regen zullen de trainingen onder de Reineveldbrug (trambrug) worden gegeven.
 • Per training betaal je € 5 (pin of contant voorafgaand aan de les voor de deur van Queen’s). Als je een training hebt gereserveerd en niet komt zijn wij genoodzaakt deze toch in rekening te brengen. 

Wat moet je doen om deel te kunnen nemen?

 • Reserveer een training via de Queen’s app, afmelden kan tot 4 uur van te voren. Zet jezelf op de reservelijst als een training vol is. Mocht er een plekje vrijkomen (kan dus tot 4 uur voor de training) kun je dat zien in de app! Hou dus jouw reservering in de gaten!
 • Neem een handdoek, iets te drinken en een matje (als je deze hebt) mee.
 • Kom niet als je COVID gerelateerde klachten hebt.
 • Ga thuis naar het toilet (is niet mogelijk bij Queen’s).
 • Houd zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand.

Incasso stop/donatie

Aangezien wij nog steeds niet binnen mogen lesgeven staan de abonnementen nog stop en hebben wij de maanden maart en april ook niet geïncasseerd. Wij zijn jullie erg dankbaar voor de donaties die wij van jullie hebben mogen ontvangen en waarvan wij gelukkig een deel van onze vaste lasten kunnen betalen. Wanneer jullie een bjidrage (in de vorm van een donatie) zouden willen geven voor de onlinelessen (als jullie daarvan gebruik maken uiteraard!) dan kan dit naar Sportschool Queens B.V. NL10RABO 0117 5724 11 ovv ‘donatie’ of ‘gift’.

Onlinelessen; let op aangepast rooster
Uiteraard zullen wij ook nog livelessen (via onze facebookpagina) blijven aanbieden! Om een en ander te kunnen combineren zullen wij dit rooster moeten aanpassen. Om teleurstellingen te voorkomen; check onze app, daar vind je het rooster per week bij de nieuwsberichten. En natuurlijk zetten we de lessen ook weer in deze app (kopje training-algemeen/ livelessen/ pilates) zodat je ze ook op een later tijdsstip kan doen.

Bedankt! Wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor jullie lieve, positieve en opbeurende berichten die wij regelmatig van jullie ontvangen en natuurlijk voor jullie financiële bijdragen! En wij hopen jullie heel gauw weer in de sportschool te mogen ontvangen!

Reacties zijn gesloten.